20180420 Hutten Boshuys 2137

Natuurlijk genieten bij 't Boshuys!

Ondanks de coronamaatregelen is het bij 't Boshuys genieten geblazen. Bij 't Boshuys in Best bevind je je letterlijk midden in de natuur. Een prachtige locatie omgeven door de bossen van natuurgebied de Sonse Heide zorgen voor een unieke en ontspannen sfeer. Geniet van een lekkere lunch, borrel of diner in onze brasserie, op ons groot deels overdekt maar toch zonovergoten terras terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in de grote speeltuin. 

Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij 't Buitenhuys, direct gelegen naast 't Boshuys. Een prachtige locatie om jouw huwelijk, feestje, jubilea of babyshower te organiseren!

Bij brasserie 't Boshuys is het natuurlijk genieten!


Vanaf 1 juni mogen we eindelijk weer open! Wij hebben er alles aan gedaan om jullie bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een speciale informatiepagina gemaakt waar jullie meer informatie kunnen vinden over onze maatregelen, klik hier voor de coronamaatregelen.

Voor 1 juni zijn de reserveringen gesloten. Als je later wil reserveren kun je een mailtje sturen naar info@boshuysbest.nl.

Vanaf 1 juni gaan we ook meteen beginnen met nieuwe menukaarten. De afgelopen tijd zijn we ontzettend druk geweest om onze dranken & gerechten te updaten en we zijn super trots op het eindresultaat. Bekijk de menukaarten alvast hier.

Hopelijk tot snel!