Afbeelding terras 1 5 meter

Welkom terug!

Lieve gast, welkom terug!

Het team van ’t Boshuys doet er alles aan om jouw bezoek aan onze prachtige brasserie, ’t Buitenhuys en ons terras zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom houden wij ons aan alle benodigde maatregelen en protocollen, zodat jij onbezorgd kan genieten van onze (h)eerlijke eten en drinken.

Gezondheidscheck
Bij reserveringen, die voor de brasserie gelden, zijn wij verplicht gezondheidsvragen te stellen. Dit gaan we dan ook voor ieder bezoek doen. We willen je vragen om je voor je reservering te melden bij één van onze samenwerkers.

Hieronder staan verdere maatregelen die wij treffen om alles in goede banen te leiden, graag geven we je meer uitleg.

Afbeelding terras 1 5 meter1

Reserveren?

Op dit moment hanteren wij verschillende shifts om de drukte in onze brasserie te beperken. Het is mogelijk om onderstaande shifts te reserveren:

Koffie en gebak
- 10:00 uur tot 11:30 uur

Lunch
- 11:30 uur tot 13:00 uur
- 13:00 uur tot 14:30 uur
- 14:30 uur tot 16:00 uur
- 16:00 uur tot 17:30 uur

Diner
- 17:30 uur tot 19:00 uur
- 19:00 uur tot 21:00 uur

Bij elke reservering vragen wij om rekening te houden met de gezondheidscheck die opgesteld is door het RIVM. Zoals hierboven vermeld, doen wij deze gezondheidscheck voor elk bezoek.

Reserveren is mogelijk via de reserveringstool op onze website.

Afbeelding terras 1 5 meter2

Brasserie & Terras

Brasserie:

In de brasserie is het alleen mogelijk om met een reservering plaats te nemen aan een tafel.
- Bestaat je reservering uit twee mensen (vrienden, collega’s, dates, etc.) dan mag je plaatsnemen aan één tafel, zonder dat de 1,5 meter regel in acht moet worden genomen.
- Bestaat je gezelschap uit alleen maar mensen uit hetzelfde huishouden, dan is er geen maximum aan het aantal mensen dat plaats mag nemen aan één tafel.
- Bestaat je gezelschap uit meerdere huishoudens én ben je met meer dan 2 personen, dan dient de 1,5 meter maatregel in acht genomen te worden. 

Terras:
Wij hebben een enorm groot, zonovergoten terras waar de 1,5 meter maatregel goed in acht genomen kan worden. Voor het terras is het niet nodig om te reserveren.

Wij hopen op veel zonnige najaarsdagen!

Afbeelding terras 1 5 meter Buitenhuys

Extra plek bij de Boshuys Pop-up Brasserie

Naast onze prachtige brasserie & terras hebben wij in het weekend ook een Boshuys Pop-up Brasserie! Een plek waar je lekker kan genieten op 1,5 meter afstand. 

In de Boshuys Pop-up Brasserie serveren wij net als in de brasserie a la carte lunch en diner aan maximaal 30 personen. Maak je lunch of diner compleet met heerlijke verse sappen, warme dranken, biertjes, wijntjes of een bittergarnituur. 

Wat heb je nog meer nodig?!