1
1

Lekker eten, drinken en spelen bij 't Boshuys

shutterstock 389052964

Een leerzaam, gezellig & betaalbaar uitje voor het hele gezin

Op het terrein van 't Boshuys is genoeg te beleven! Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met onze buren om voor de gezinnen een leuk uitje samen te stellen!

Bevrijdende Vleugels is een museum over de Tweede wereldoorlog op het terrein waar in 1944 luchtlandingen plaatsvonden tijdens de Operatie Market Garden. Super leerzaam voor de kids, maar ook zeker voor de ouders.

Bij Spelebos draait alles om speelgoed en spelen, maar dan niet zoals je zou verwachten. Dit speelgoedmuseum heeft riante collectie speelgoed van vroeger. Ontdek de Fabeltjeskrant, loopauto's, modeltreinen, bordspellen en nog veel meer! Loop langs de diverse diorama's, speel levensgrote spellen en vermaak jezelf de hele middag. Interactie staat centraal.

Na het bezoek aan een van de musea honger gekregen? Kom dan naar onze brasserie! Daar kunnen de kids zowel binnen als buiten naar hartenlust kunnen spelen. Zo sluiten jullie de dag gezellig samen smaakvol af. 

shutterstock 151195649

Ideaal voor kinderen

Uit eten of een gezellig middagje weg met kinderen bij 't Boshuys? Geen nood want 't Boshuys is een kindvriendelijk restaurant. Naast een grote speeltuin en verschillende activiteiten, heeft 't Boshuys diverse lekkere gerechten waar je de kids beslist blij mee maakt. Een kind heeft bij 't Boshuys zeker plezier!