Boshuys Best Omgeving Sonse Heide 3
Boshuys Best Omgeving Sonse Heide 3

Er is van alles te beleven
in de omgeving!

sfeerbeeld6

Ontdek brouwerij Strijder 

Bier staat voor beleving, gastvrijheid, gezelligheid en voor geweldige combinaties met eten. De wereld van bier is er een om te beleven en ontdekken. En dat kan vanaf nu ook op het terrein van ’t Boshuys! In Brouwerij Strijder, een kleine en ambachtelijke brouwerij gelegen achter onze brasserie, worden stoere bieren gemaakt, geïnspireerd op de bieren uit de geallieerde landen. Het brouwen gebeurt op kleine schaal, handmatig én met natuurlijke ingrediënten.

Wij bieden jou de kans om het volledige brouwproces van dichtbij te bekijken en ervaren. Tijdens een anderhalf durende rondleiding door Brouwerij Strijder doorloop je alle stappen in het brouwproces. Je kunt de ingrediënten zien, ruiken en proeven en alle stappen van het brouwproces worden uitgelegd.  Uiteraard wordt er ook nog het een en ander geproefd!

Meer informatie en reserveren? Kijk op www.brouwerijstrijder.nl

MAAK JE DAG COMPLEET BIJ ‘T BOSHUYS
Zin om ook voor of na de activiteit een hapje te eten? Dat kan in onze brasserie of op ons terras. Geniet van een lekkere kop koffie met gebak, lunch, borrel of diner. In overleg kan er een bijpassend arrangement worden samengesteld om jullie dag helemaal compleet te maken!

Boshuys Best Museum Bevrijdende Vleugels 11

Beleef het zelf in het Historia Park!

't Boshuys is onderdeel van Historia Park. Door haar bijzondere ligging tussen de bossen is Historia Park dé ideale plek voor een ontspannen dagje uit. Na een bezoek aan de musea is het heerlijk bijkomen in de brasserie.

Naast de brasserie en de diverse eventlocaties vind je op dit park een prachtig museaum; Museum Bevrijdende Vleugels. Daarnaast is hier ook 't Kunsthuys, The riddleroom (escaperooms) en het Kabouterpad!


Boshuys Best Museum Bevrijdende Vleugels 10

Museum Bevrijdende Vleugels

In dit imposante museum staat de bevrijding van Zuid Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog centraal. Wat heeft geleid tot deze oorlog? Documenten, foto's en diapresentaties belichten de achtergronden en oorzaken.

De bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, vooral in Nederland, komen uitvoerig aan bod. In een aantal hallen krijg je - onder andere met behulp van diorama's - een indruk van verschillende belangrijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Wil je alles bekijken? Reken dan op een bezoektijd van twee tot drie uur.

OPENINGSTIJDEN

Kijk voor de toegangsprijzen, de actuele openingstijden en openingstijden tijdens schoolvakanties op www.bevrijdendevleugels.com

Logo Beleef Bos amp Best website2

Beleef Bos & Best

Beleef Bos & Best organiseert gezellige, uitdagende en originele activiteiten voor bedrijven, families en alle andere groepen die op zoek zijn naar kwaliteit en plezier! Uitjes inclusief eten en drinken, in één van de te gekke locaties rondom 't Boshuys, of ergens op het terrein in de bossen: Beleef Bos & Best kan (bijna) overal in voorzien. De activiteiten variëren van hilarische muziekbingo's en uitdagende maar vooral gezellige pubquizzen, tot spannende buitenactiviteiten zoals Wie is de Saboteur (afgeleid van het bekende Wie is de Mol) of de zoektocht Jacht naar de Macht. Wil jij een feestelijke Bingo in de Dakota-hal organiseren? Of een buiten-pubquiz met aansluitend een barbecue of uitgebreid lopend buffet? Bij ons is, in goed overleg natuurlijk, alles mogelijk! Neem snel een kijkje op www.beleef-best.nl of mail naar info@beleef-best.nl voor meer informatie. Groepen van 20 tot 200 zijn bij ons van harte welkom, maar ook grotere groepen zijn in overleg mogelijk!  

Neem alvast een voorproefje!