Header website vergaderen
Header website vergaderen

In alle rust vergaderen

Afbeelding website vergaderen

Natuur inspireert!

Out of the box denken? Organiseer je vergadering dan bij ’t Boshuys. In een inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De groene omgeving geeft naast rust, ook een boost aan je inspiratie. Want de buitenlucht geeft nieuwe energie! ’t Boshuys heeft alle faciliteiten, zodat jij en je team in alle rust kunnen vergaderen.

Aansluitend of tijdens de vergadering een hapje eten? Trakteer je zakenrelaties of collega’s op een heerlijke lunch of diner. Onze chef’s maken gebruik van pure gerechten waar lokale ingrediënten centraal staan. Zo bruisen jullie vol energie de dag door!

Vergaderarrangementen
Zelf ervaren wat een vergadering in de natuur kan doen? Dat kan! Bij ’t Boshuys kun je tijdens een vergadering onbeperkt gebruik van maken van koffie, thee, water en limonades zonder gestoord te worden. Daarnaast zijn er verschillende 4- en 8-uurs arrangementen al vanaf 12,00 per persoon.

ONZE VERGADERRUIMTES BEKIJKEN OF EEN ARRANGEMENT BOEKEN?
Boshuys_Best_Buitenactiviteit (5)

Een hecht team komt samen tot betere inzichten
Ook voor een actief in- en outdoor teambuilding programma ben je bij ’t Boshuys aan het goede adres. In samenwerking met onze partners Best Events, The Riddle Room en Beleef Bos & Best bieden wij diverse teambuildingsarrangementen aan die jouw team nog hechter maakt. Wat dacht je van een escaperoom of een pubquiz? Wij denken graag met je mee!

Overnachten in de bossen
Het is ook mogelijk een vergadering te combineren met een overnachting bij onze buren, Bed & Bos. Dit hotel midden in de bossen van de Sonse Heide is een plek waar je volledig tot rust komt. Meer weten of een kamer boeken? Kijk dan op https://bedenbos.nl/

Meer weten of een vergadering boeken?

Onze zalen & ruimtes

Vergaderen Boshuys
Vergaderen Boshuys

Onze vergaderruimtes bekijken of een arrangement boeken?